Despre noi

fotograf nunta craiova filmare nunta botez poze film video evenimente

Fotografia este arta de a crea imagini, de aceea ne dorim sa aducem cele mai bune servicii destinate nuntilor si botezurilor impreuna cu multe noutati in materie de filmare nunta si poze nunti. Mai jos este o lista a tipurilor de fotografie pe care le oferim:

FOTOGRAFII LA PREGATIREA PENTRU NUNTA

Suntem specializati in fotografia de eveniment, iar nunta este un eveniment bogat in momente emotionante sau pline de dinamism pe care ne face placere sa vi le oferim intr-un album foto.

FOTOGRAFII LA CEREMONIE

Ne caracterizeaza profesionalismul, creativitatea, atentia la detalii si ne bucuram de acea doza de nebunie care scoate fotografia din tiparele clasicului.

SEDINTA FOTO EXTERIOR A CUPLULUI

La nunta, momentele se succed intr-un ritm ametitor: danseaza mirii, se stinge lumina, vine friptura, se fura mireasa, apare pantoful, vine tortul...Un fotograf de nunta stie intotdeauna sa fie la timpul potrivit, in locul potrivit, din acest motiv va recomandam sa folositi serviciile unui fotograf profesionist.

FOTOGRAFII LA RECEPTIE NUNTA/BOTEZ

Desi prezentarea de mai sus face referinta doar la fotografia de eveniment - nunta - serviciile noastre foto se extind pentru o gama larga de evenimente (nunta, botez, petreceri & evenimente corporatiste), portrete, publicitate, produse.

CONTACTATI-NE

Daca sunteti in cautarea unui fotograf pentru nunta in Craiova sau judetele apropiate, nu ezitati sa ne contactati. Detalii de contact gasiti in pagina de Contact a site-ului.

Echipament laborator

Konica Minolta R1 SUPER 1000 Digital Minilab System

fotograf nunta craiova filmare nunta botez poze film video evenimente

Noul mini-laborator este capabil de 1000 printuri (127 x 89 mm) pe ora, facandu-l unul dintre cele mai rapide mini-laboratoare, castigand o buna reputatie pentru operare simpla, servicii de printare versatile si fotografii de inalta calitate.
In laboratorul/studio-ul foto din Craiova va punem la dispozitie toate aceste caracteristici.

Echipament imprimare

Canon iPF8000S & Konica Minolta Bizhub C220

fotograf nunta craiova filmare nunta botez poze film video evenimente

Datorită designului capului de tipărire dublu, iPF8000S tipăreşte la o viteză uimitoare 32,5 m2/oră. iPF8000S foloseste sisteme de cerneală cu pigmenţi LUCIA în 8 culori cu imprimări rezistente la lumină până la 100 de ani.
Konica Minolta Bizhub C220 pune la dispozitie solutii de imprimare completa intr-un singur device, cea mai buna calitate in printarea alb-negru dar si color.